ТОП 5 класация на най-добрите 5G смартфони за 2023 г.

Търсите най-добрите 5G смартфони за 2023 г.? В наши дни това просто означава, че търсите едни от най-добрите телефони, тъй като всяко устройство, което си струват парите, ще се предлага с 5G свързаност.

Кои са най-добрите 5G смартфони за 2023 г.

Това важи не само за флагманите, но и за моделите от среден и бюджетен клас. Това е добра новина за потребителите, тъй като означава по-голямо разнообразие от цени сред най-добрите 5G телефони, така че да не сте принудени да плащате повече за устройство, което не си заслужава.

Нашите любими 5G телефони предлагат повече от просто по-бързо изтегляне. Най-добрите 5G телефони също така разполагат с изключителни камери, големи дисплеи и супер издръжливи батерии.

Ето кои налични в момента 5G смартфони попаднаха в нашето полезрение.

  1. Samsung Galaxy S23 Ultra
  2. iPhone 14 Pro Max
  3. OnePlus 11
  4. Samsung Galaxy A54
  5. Google Pixel 7 Pro

 1  Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra най-добрият 5G смартфон за 2023 г.

Samsung вдига летвата с Galaxy S23 Ultra, оборудвайки го с мощен чипсет и впечатляващ набор от камери. Въпросният чипсет е Snapdragon 8 Gen 2 и е персонализиран специално за гамата Galaxy S23 на Samsung.

Докато iPhone продължава да разполага с най-ефективния силикон, този нов чипсет на Snapdragon намалява значително разликата. Още по-добре, той е изключително енергийно ефективен, което помага на S23 Ultra да издържи почти 12,5 часа при тестове на батерията.

Това е голямо подобрение спрямо предишните 5G телефони на Samsung, които не издържаха толкова дълго, колкото бихме искали.


 2  iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max най-добрият 5G смартфон за 2023 г.

IPhone 14 Pro Max може да е изпреварен от Galaxy S23 Ultra, но все още е 5G телефонът, който трябва да си купите, ако предпочитате логото на Apple на гърба на вашите телефони.

IPhone 14 Pro Max работи с 5G мрежите на всички основни оператори, а издръжливата батерия ще гарантира, че ще издържите целия ден преди напълно да го заредите.


 3  OnePlus 11

OnePlus 11 един от най-добрите 5G телефони

OnePlus 11 бележи страхотно завръщане за начинаещ производител на телефони, като този модел се възползва от мощен чипсет, впечатляващ живот на батерията и непрекъснати подобрения на камерите.

Иска ни се OnePlus 11 да поддържаше безжично зареждане и въпреки че предлага най-добрите камери, които сме виждали на телефон, бихме искали обективът да предлагаше повече от 2x оптично увеличение.


 4  Samsung Galaxy A54

Samsung Galaxy A54 най-добрият бюджетен 5G телефон за 2023 г.

Samsung Galaxy A54 е чудесен избор за 5G телефон, ако не искате да плащате флагмански цени. За по-малко пари можете да получите устройство, което разполага със същата 50MP основна камера, като по-скъпия Galaxy S23 да правите снимки, които ще изглеждат добре спрямо конкуренцията.

Телефонът от среден клас на Samsung се справя добре с изискванията за 5G свързаност, показвайки отличи резултати за среден клас смартфон при тестовете за издръжливост на батерията. А ако намалите честотата на опресняване на телефона под 120 Hz, можете да изкарате още повече живот от батерията.


 5  Google Pixel 7 Pro

Google Pixel 7 Pro най-добрият телефон на компанията до сега

Google Pixel 7 Pro е най-добрият телефон на Google досега и със сигурност най-емблематичният. Той разполага с изискан дизайн, по-ярък дисплей, по-мощен чипсет Tensor G2 и по-качествени камери. Искаме само да имаше по-добър живот на батерията, въпреки че се подобри тази година.

Tensor G2 предлага по-добри възможности навсякъде, като Photo Unblur, Cinematic Blur и Active Stabilization.

Google Assistant също стана много по-умен, предлагайки подобрения в Direct My Call, транскрипция за гласови текстове и по-добро разбиране на контекста за гласово въвеждане.



СПОМЕН: Настъпващите смартфони за 2016 които ще променят представите ви


В тази статия ще ви представим някои предстоящи футуристични смартфони за 2016 година, които ще променят представите ви и вашият опит.

В това невероятно видео ще можете да се запознаете с няколко забележителни проекта на най-популярните компании.

Настъпващите смартфони за 2016 които ще променят представите ви

Благодарение на конкуренцията на пазара, компаниите всячески се опитват да запазят лидерските си позиции за 2016 г. и това е причината ние постоянно да сме заливани от все по-голямо количество от невероятни и иновативни модели на различните марки.

2015 година беше златна мина за смартфоните, но има още много, което ни очаква през следващите месеци: смартфоните стават все по-мощни, дизайнерски те изглеждат все по-иновативни, а изборът става все по-труден.

За да добиете представа какво ни очаква през следващите няколко месеца и години, гледайте това невероятно видео ревю на следните модели:
  1. Samsung Flexible Phone
  2. Google Project Ara
  3. iPhone 7
  4. Samsung Galaxy S7 Edge
  5. Nokia F1 – Flexible Bande

Видео



Публикуване на коментар

0 Коментари